10 küsur yıldır torrentten geçiniyorum bir kere virüs bulaşmadı Okulun bilgisayarındaki
musallat.exe'den başka virüs göremedim. Nereden indireceğinizi bilmiyorsunuz ya da karşınıza çıkan pop-uplara, reklam sitelerine girip indirme yapıyorsunuz. Torrent kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayın.
Olmayan şeyi nasıl hızlandırıyorsun?
Torrent sadece oyun demek değil. En basitinden az önce indirmeye başladığım 40 MB'lık uygulamayı sadece bir kişi seedliyor. Herif 2 KB/s hızında seedliyor. 10 saate inecek umarım.
If I add more trackers to my trackers tab in uTorrent will it speed up my download?
superuser.com
Ben zamanında internetten güncel tracker listesi bulup ekleyerek çoğu dosyanın daha hızlı inmesini sağladığımı hatırlıyorum hocam. Tabi burada aynı dosyayı indiren tracker bulabilmek daha önemli.
Tracker peerların buluşmasını sağlar. Olmayan peerları buluşturamazsınız. Dünyada hiç araba yoksa otostop çekecek kimseyi bulamazsınız. Uber'den adam çağır deyip beklersiniz.
Çünkü attığınız tracker dosyası sizi diğer eşlerle bağlayacak bir köprü görevi görüyor.
Seederları gören bir izleyici, eğer izleyiciyi torrent izleyicileri listesine eklerseniz göndericiler sizinle bağlantı kurmuş olur.
İhtiyacın olmaması ile bilmek farklı şeyler. Bulunduğun sektörde birçok şey hakkında söyleyebilecek bir fikrin olmalı diye düşünüyorum. Sadece yaptığın işe kanalize olmak da yanlış. Örneğin pazarda sadece sebze satan biri, meyve fiyatlarını da bilmeli balık fiyatlarını da bilmeli. Bulunduğunuz sektörde her konuda az da olsa fikir sahibi olmak iyidir.
Len korsan oyun indireceksin anladım da virüs bulaştırmak daha zor. Gerçekten.
Hayır nereden indirdin? Bayağı bir güvenli site var. Geri kalanı güvensiz olmuyor reklam ve sponsorlu oluyor genelde. Bunlardan Kalanı ise virüs yerleştirenler.
Bir kere virüs ulaşmadı bana. 8 yaşında iken torrent Minecraft indirmeye çalışırken bile virüslü virüssüz ayırt edebiliyordum.