Torrent nedir?

Eğer seed edecek kimse yoksa evet. Ama genellikle bir sürü seed eden insan var. Malum ülkemizde internet hızları pek iyi olmadığı için sizin seed yapmanıza pek gerek yok.
Ben upload etmeden kullanmayı soruyorum. Upload etmeden kullanmanın bir yolu var mı?

Cevaplamaya uğraştığınız için teşekkürler.

Ben upload etmeden kullanmayı soruyorum. Upload etmeden kullanmanın bir yolu var mı?

Hocam arkadan illa upload edecek. Tamamen engellemenin bir yolu yok galiba. Ama indirme işiniz bittiyse direkt kapatırsınız. Böylece upload da durmuş olur.

Hocam arkadan illa upload edecek. Tamamen engellemenin bir yolu yok galiba. Ama indirme işiniz bittiyse direkt kapatırsınız. Böylece upload da durmuş olur.
Arkada çalışmasını kapasak yeter yani.

Yardım eden herkese teşekkürler.

Başka bir şey eklemek isteyen varsa yazabilir.

Kullandigin client buna imkan veriyorsa yaparsin.
Vermiyorsa baska yontemlerle process lerin network bandwidth ini limitleyebilirsin. Ornegin X.exe hic upload yapamasin diye kurallar koyabilirsin.
Yani teoride mumkun.
Ama torrent ruhuna aykiri :)
Illegal ise girmiyorsan paylasmanda sakinca yok. Illegal ise girdiysen ve download da ediyorsan, o halde yine paylasmanda ekstra sakinca yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı