Torrent oyun ile orijinal oyun arasındaki fark

İşletim sistemi
Windows 10
Orjinal oyunlar daha iyi performans sunar. Crack oyunlar her zaman daha düşük performans sunar. Çok fark olmasa'da tahminimce 5-10 FPS arası bir yükselme olabilir. Sistem özelliklerinizi yazarsanız daha iyi olabilir.
Tamam korsan karşıtı forum da iyi sallamışsınız. Aksine arkada steam açık olduğu için 1-2 fps düşük alır.
 
Tam tersi. Orijinal oyunda performans düşer korsanda performans artar.

Orijinal oyunlar daha iyi performans sunar. Crack oyunlar her zaman daha düşük performans sunar. Çok fark Olmasa'da tahminimce 5-10 FPS arası bir yükselme olabilir. Sistem özelliklerinizi yazarsanız daha iyi olabilir.

İkinizin dediği de doğru değil. Çoğu oyunda FPS farkı olmaz.
 
Online oynatmaması ve gelen güncellemeleri alamaması. Güncelleme işini kendinde çözersin. Hatta nadirde olsa bazı kırılan oyunlar online oynanabiliyor. Onun dışında korsan oyun bedavadır. İndireceğin yerlere dikkat ettiğin sürece Steam'den veya Epic Games'ten oyun indirmekten farkı yoktur sistemine bir zararı olmaz sanıldığının aksine.
 
Torrent ile virüs bulaşabilir diyenler sizi trolluyor. Çünkü en kötü bir oyunda kaynak sayısı oldukça fazladır, ve belli başlı torrent sitelerinde kullanıcı yorumlarından virüs olup olmadığını %100 anlayabilirsiniz. Performans konusuna gelince. Fark olmaz. Korsan günahtır ama bunu da unutmayın.
 
Pek fark olmaz. Crack oyunlar genelde daha az RAM yer ve işlemciyi daha az yorar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı