Torrent oyun sitelerinin kazancı ne?

Yani virüs koyulmuşsa zaten crackleyen kişi koymuşsa koymuştur.

Hayır. Bana istediğin temiz dosyayı ver arasına virüs yerleştirip sana geri yollayayım. Kıranlar virüs koymaz, isimlerini kirletmez. Google'da karşına çıkan bedavaoyunindirminecraftoynabelesrobluxgtaucretsiz.com gibi siteler eklerse ekler o virüsü.
 
Hayır. Bana istediğin temiz dosyayı ver arasında virüs yerleştirip sana geri yollayayım. Kıranlar virüs koymaz, isimlerini kirletmez. Google'da karşına çıkan bedavaoyunindirminecraftoynabelesrobluxgtaucretsiz.com gibi siteler eklerse ekler o virüsü.

Ben o sitelerden bahsetmiyorum. Mesela 10 yıldır piyasada olan Torrent platformlarından bahsediyorum. Adamlar 10 yıldır piyasada para yapıyor bir virüs için bunu riske atmazlar. O sizin dediğiniz xyztorrentoyunvs gibi sitelerden indiren de ne bileyim yani. Sitenin isminden bile belli olur sazan. AVI mi yoksa güvenilir mi olduğu.
 
Ben o sitelerden bahsetmiyorum. Mesela 10 yıldır piyasada olan Torrent platformlarından bahsediyorum. Adamlar 10 yıldır piyasada para yapıyor bir virüs için bunu riske atmazlar. O sizin dediğiniz xyztorrentoyunvs gibi sitelerden indiren de ne bileyim yani. Sitenin isminden bile belli olur sazan. AVI mi yoksa güvenilir mi olduğu.

Oralara her zaman riskli ve sahte seed/peer rakamlı dosyalar atılır, bir Torrent sitesi ne kadar büyük olsa da hepsini tek tek kontrol edip onay veremezler illa araya kaynayan olur. Burada iso modifiye edilmiş mi edilmemiş mi kontrol etmekte fayda var.
 
Oyunları bilmem ama shop gibi program indirdiğim yerler turbobit redbunker gibi yerlerden de para kazanıyorlar. Ayrıca Photoshop gibi programların da kırılmasını Adobe kolaylaştırıyor başka uygulamalara millet yönelmesin bunu kullansın diye, duymuştum. Programlar için o kadar para harcamadan para kazanıyor olabilirler.
 
Oralara her zaman riskli ve sahte seed/peer rakamlı dosyalar atılır, bir Torrent sitesi ne kadar büyük olsa da hepsini tek tek kontrol edip onay veremezler illa araya kaynayan olur. Burada ISO modifiye edilmiş mi edilmemiş mi kontrol etmekte fayda var.

Evet dediğiniz doğru katılıyorum fakat benim aynı sitelerden bahsetmiyoruz sanırım. Siz daha global ölçekteki sitelerden bahsediyorsunuz anladığım kadarı ile. Ben daha yerel hani şu hepimizin arada sırada işinin düştüğü yıllardır piyasada olan Türk bazı sitelerden bahsediyorum. Yoksa globalde dediğiniz gibi risk çok fazla ve kontrolü zor.
 
FitGirl, dodi vs Bitcoin adreslerini sitede paylaşıyor onları desteklemek isteyenler bağış yapıyor. Diğerleri reklamdan kazanıyor ama o sitelere pek güven olmaz doğrusu.
 
Nerede o eski kat.Ph, kickassto gibi Torrent siteleri. Aklınıza sadece oyun gelmesin arayıp ta bulamadığınız bir içerik yoktu 🥲 hiçbir yerde bulunmayan ticari analiz programları bile bulunurdu. Avrupa'nın Torrent sitelerine savaş açması ile birçoğu tarihe karıştı.
 
Reklamlardan genellikle eğer amacı kötüyse indirdiğiniz program oyun neyse içine Bitcoin miner gibi şeyler koyuyorlar kimisi sürekli arkada çalışıyor bunu genellikle fark edersiniz, kimisi siz oyun oynarken çalışıyor böylece bilgisayarın yorulma sebebini oyun da zannediyorsunuz umursamıyorsunuz adam da kar ediyor kısaca korsan yazılımlara fazla yönelmemeye çalışın.
 
Technopat'ın korsan ve torrent videosunda bu işin paradan çok rekabet için olduğunu söylemişlerdi. Mesele Önce kim X oyununu kıracak gibi.

Türkiye'den s*gl*mindir'e güveniyorum, çok şey indirdim ve sıkıntı yaşamadım.
 

Geri
Yukarı