Torrent programı önerisi

Berke Metin

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, uzun zamandır uTorrent kullanıyorum fakat yeni bilgisayarımda virüs, yavaşlama gibi sorunlar istemediğim için kaldırmak istiyorum. Ayrıca internetten uTorrent hakkında pek de iyi olmayan şeyler okudum (Cryptocurrency miner kullanması gibi arkada) sizce en güvenilir torrent Client'i hangisi? En çok qBitTorrent ve deluge gösteriliyor fakat gene de size de bir sormak istedim :)

Biliyorum korsan da bazen filmleri veya dizileri hiçbir şekilde Türkiye'de bulamıyorum ve torrent kullanmam gerekebiliyor. Veya en basitinden oyun fiyatları da belli. İndirimde 200'e düşen ve hak etmeyen bir oyuna para veremiyorum. Hak ediyorsa da direkt silip oyunu satın alıyorum. Torrent kullanmamaya çalışacağım teşekkürler uyarı için. Kuralı bozduğum için de özür dilerim.

Windows'ta var mı Transmission?
Windows için "early preview" sürümü var. Bu yüzden qBittorrent öneririm, Windows üzerinde kendim de qBitTorrent kullanıyorum. GNU/Linux üzerinde Transmission kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı