Benim bilgisayarımda Windows 10 Pro kurulu, antivirüs programı yok (Windows defender açık sadece), önceden Norton kullanıyordum o yapıyordur diye kaldırdım. Sayısız kez format attım, uTorrent ve ya bitTorrent'i açtığımda uygulama yanıt vermiyor veya uygulama çok feci şekilde kasıyor. Sistem özelliklerimden kaynaklanacağını düşünmemekteyim. BIOS güncel, sistem SSD üzerine kurulu, driverlar güncel (ekran kartı vs) Windows 10 sürümümün de güncel olduğu gözüküyor. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Hocam hayır, o şekilde hata değil program kapanmıyor, açık kalıyor. Zaten Olay Görüntüleyicisinde gözükmüyor o yüzden Program içinde gezinirken program takılıyor, donuyor, yanıt vermiyor. Hata program içinde gezinirken çıkıyor , ekran görüntülerini yükledim. Nasıl düzeltebilirim bunu? Low cpu özelliğini true yaptım, antivirüs programları kaldırılmış bir şekilde defender kapalı. Nasıl düzeltebilirim bunu? Yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Yardımcı olacak yok herhalde, ben en iyisi alternatif torrent uygulamalarına yöneleyim. Tekrardan teşekkürler herkese.
Windows kaynak izleyicisini aç, işlemlerin altında mavi renkli askıya alınmış işlemlere sağ tıkla, işlemi sürdür de. Özellikle svchost askıya alınmışmı?
Az önce ben de buna benzer bir saçmalık yaşadık Torrent açılmıyordu ve sürekli boş ekranıyla takılıp kalıyor ''yanıt vermiyor''du. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Neden oldu anlamadım.