Torrent'den Windows 7'yi İndirme

Ekran Kartı çok önemli değilse ben kurarım 8'i. Fakat kurarken dosyalarım gider mi o önemli, format atmayı tamamen bilmiyorum ama benim dayım biliyor, o bize geldiği zaman ben ona söylerim o da 7 kullanıyor, 4 TB arşivi var ona söylerim. En kötü dosyalarımı onun sabit diskine atarım formatı çekip kasayı bir güzel temizleriz, 8'i kurup dosyalarımı tekrar alırım. Programlar önemli değil hepsinin Setup dosyaları var bende. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Format çekebilmen için verilerini yedeklemelisin eğer sıfırdan format dersen tamamen diskleri biçimlendiricem dersene harici veya sabit diske yedeklerini almalısın yok efendim ben tek C: yi biçimlendirip format atıcam dersen tüm yedeklerini bir klasör yapıp D: ye atabilirsin

Tamam ben şimdi C'de olan dosyalarımı alıp (tabi varsa :D) D'ye Atıcam ondan sonra Bilgisayarımdan C'yi Biçimlendir diycem ondan sonra flasha attığım ISO dosyasını PC'ye takıp Boot menüsünden Windows 8 32 Bit'i Pc'me Kurucam OLEYYYY :D:D:D:D:D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı