Torrent'e seeder Eklemek

68077

Megapat
Bir dosyayı başka birisine torrent yoluyla göndermek istiyorum, bunun için benim bilgisayarımın ve torrentin açık olması gerekir ki indiren kişiye gitsin. Bu yüzden torrent otomatik olarak torrenti oluşturan ben olduğum için beni seeder yapar, ancak ben aynı dosyaya sahip başka kişileri nasıl ekleyebilirim?

Üç kişi var, A, B, C kişileri.
A ve B kişilerinde aynı dosya bulunuyor ve 15GB
A kişisi bu dosyayı C kişisine gönderirken B kişisinide seedera eklemek istiyor, 7.5 GB kendisinden, 7.5 GB B kişisinden gönderilsin istiyor.

Bunu nasıl yapar?

Biraz hort olacak ama en azından benim gibi başka şey ararken ya da isteyerek gelenlere faydası olsun:)

A kişisi torrenti oluşturduktan sonra B kişisine .torrent dosyasını atar. B kişisi .torrent'i açarken programda ilgili dosyanın olduğu klasörü hedef gösterir. Böylece torrent başlarken (varsa) eksiği tamamlar, yoksa direkt ilk kontrolden sonra sırf gönderime geçer. Ondan sonra her iki taraf da gönderim sınırı ayarlayarak C kişisinin yarı yarıya almasını sağlayabilir.

Ben olayın böyle işlediğini çözeli aylar oluyor yalnız bu konuyu açtığımı bile unutmuşum.
Biliyorum hocam, dedim ya torrentle ilgili başka bir şey ararken konuya denk geldim, baktım cevaplanmamış. Çözmüş olsan bile olur ya başkası da kafasına takılınca arar bulur konuyu, o yüzden yazdım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı