Toshiba 1TB HDD alınır mı?

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Prime A320M-K
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2
ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD)
ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD)
Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB
Kasa: Power Boost VK-G3621C
PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller millet, bilirsiniz ki bu HDD piyasası Seagate ve WD şirketleri arasında gidip gelmektedir ve Toshiba'dır bilmem nedir pek popüler değildir. WD almayı düşünüyordum normalde fakat fiyatı bir tık fazla geldiği için daha ucuz olan Toshiba'yı gördüm. 3.5" ve 7200 RPM, yani standart bir HDD. Sizce alınır mı? Seagate Barracuda'larda olduğu gibi kronik bir rahatsızlığı var mıdır bu elemanın, nasıldır kısaca?

İyi sosyaller millet, bilirsiniz ki bu HDD piyasası Seagate ve WD şirketleri arasında gidip gelmektedir ve Toshiba'dır bilmem nedir pek popüler değildir. WD almayı düşünüyordum normalde fakat fiyatı bir tık fazla geldiği için daha ucuz olan Toshiba'yı gördüm. 3.5" ve 7200 RPM, yani standart bir HDD. Sizce alınır mı? Seagate Barracuda'larda olduğu gibi kronik bir rahatsızlığı var mıdır bu elemanın, nasıldır kısaca?

Alıcağınız HDD'nin linkini atar mısınız?

Hocam P300 için tam yorumum yok Toshiba'lar sağlık konusunda iyi ama bad sector sıkıntısı ver risk almamak için WD blur öneririm.

@CypIosh P300 olduğu doğrultusunda bir veri yok yukarıda. Ayrıca P300 Caviar Blue'den de sağlam, mükemmel disktir. Fiyatı ucuzsa kaçırmamak gerekir.
Neyse, tam model bilgisi olmadan herhangi bir şey diyemeyiz. Bu her markanın her türden ürünü için de geçerlidir. MSI'ın da mesela çok güzel ürünleri olduğu gibi gerçekten rezalet ürünleri vardır.

@CypIosh P300 olduğu doğrultusunda bir veri yok yukarıda. Ayrıca P300 Caviar Blue'den de sağlam, mükemmel disktir. Fiyatı ucuzsa kaçırmamak gerekir.
Neyse, tam model bilgisi olmadan herhangi bir şey diyemeyiz. Bu her markanın her türden ürünü için de geçerlidir. MSI'ın da mesela çok güzel ürünleri olduğu gibi gerçekten rezalet ürünleri vardır.

Doğru diyorsunuz hocam bir süredir HDD arsştırıyorum toshibsnın 1TB ve 7200 RPM olarak aklımda P300 kalmış kusura bakamyın.

Arkadaşın attığı P300 değil P300 575 TL'ye bulamazsın model falanda yazmamışlar zaten.

MSI'ın A320M'i A320M'lerin içinde en kötüsü mesela, M.2 SSD desteği ve VGA çıkışı yok.

Arkadaşın attığı P300 değil P300 575 TL'ye bulamazsın model falanda yazmamışlar zaten.
P300 olmadığını belirttim zaten, ya benim konuşmamda bir problem var ya da sizin okumanızda.

Alınır mı, alınmaz mı? Stokta 1 adet kalmış ona göre davranacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı