Elektronik Essager 100W dijital ekranlı 2 metre USB Type-C - USB C kablosu 36 TL

Orijinal kutudan çıkanı kısa gelmiyorsa kullanabilirsiniz ama essager de kötü değil. Kargom bugün geldi 10 paketi de açtım 3'ü şarj kablosuydu biri buydu üçüde çok iyi.

Kısa geldiği için Essager'e geçmeyi düşünüyordum hocam. Sıkıntı yaratmayacaksa essager kullanacağım sağ olun. Ayrıca benim kargom da bugün geldi şarj kablosu olarak gerçekten şık ve kullanışlı duruyor. Bakalım uzun kullanımda sıkıntı yaşatacak mı.

Kısa geldiği için Essager'e geçmeyi düşünüyordum hocam. Sıkıntı yaratmayacaksa essager kullanacağım sağ olun. Ayrıca benim kargom da bugün geldi şarj kablosu olarak gerçekten şık ve kullanışlı duruyor. Bakalım uzun kullanımda sıkıntı yaşatacak mı?

Hayırlı olsun hocam. Ben henüz kullanmayacağım çünkü Baseus'un halihazırda bir kablosunu kullanıyorum. Anneme ya da kardeşime falan veririm ihtiyacı olursa.

Hayırlı olsun hocam. Ben henüz kullanmayacağım çünkü Baseus'un halihazırda bir kablosunu kullanıyorum. Anneme ya da kardeşime falan veririm ihtiyacı olursa.

Teşekkürler hocam size de hayırlı olsun. Daha iyi yapmış olursunuz Baseus daha tanınmış ve muhtemelen de daha kalitelidir zaten.

Teşekkürler hocam size de hayırlı olsun. Daha iyi yapmış olursunuz Baseus daha tanınmış ve muhtemelen de daha kalitelidir zaten.

Aşağı yukarı kaliteleri aynı hocam, sadece zaten şu anki kablom uzunluk ve işlev olarak bana yettiğinden yenisi kullanmak istemiyorum bozulursa kullanırım.

Aynı durumdan muzdaribiz. Nothing Phone yazınca garip grup şeyler çıkıyor. GT 3 Pro'ya da kayış bulamadım.

Hocam bu arada kılıf almayı düşünürseniz 2 tane buldum belki almak istersiniz diye atıyorum. Yeni hesap açıp alabilirsiniz 3 tane aldım ben 47 TL'ye geldi. Almadan önce aşağıdan modeli seçmeyi unutmayın.

Hocam bu arada kılıf almayı düşünürseniz 2 tane buldum belki almak istersiniz diye atıyorum. Yeni hesap açıp alabilirsiniz 3 tane aldım ben 47 TL'ye geldi. Almadan önce aşağıdan modeli seçmeyi unutmayın.
Teşekkür ederim hocam silikon kılıf çıktı benim kutudan zaten. Farklı siyah ya da magsafe özellikli bulursam alacaktim bulamadım maalesef. Siparisler geldi benim bugun.

Teşekkür ederim hocam silikon kılıf çıktı benim kutudan zaten. Farklı siyah ya da MagSafe özellikli bulursam alacaktim bulamadım maalesef. Siparisler geldi benim bugün.

Hocam siyah vardı aldığım 3 kılıftan biri oydu ben aldıktan sonra tükenmiş maalesef. Kutudan çıkan kılıf bende de var fakat ben mi çok hor kullandım bilmiyorum çok çizildi nedense. Eğer siyah iyi bir kılıf bulursam atarım size. Hayırlı olsun ayrıca.

@Eldrithc
İki tane buldum hocam bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:
Hocam siyah vardı aldığım 3 kılıftan biri oydu ben aldıktan sonra tükenmiş maalesef. Kutudan çıkan kılıf bende de var fakat ben mi çok hor kullandım bilmiyorum çok çizildi nedense. Eğer siyah iyi bir kılıf bulursam atarım size. Hayırlı olsun ayrıca.

@Eldrithc
İki tane buldum hocam bir bakın isterseniz.
Benin kılıfda sorun yok hocam da klasik şeffaf kılıf işte, magsafe falan olsa hos olurdu en azından.

Kılıfın kapalı olması cok mantıkli değil hocam bizim telefonda, telefonun amacı zaten glyph ışığıni göstermek:D. İkinci attığınız şeffaf sanırım, öyleyse fena değil gibi o. Ama fotolarda bizim telefonu gostermiyor sanırım. İkinciye bir bakayim Türkiye'de de cok opsiyon yok zaten maalesef bizim icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı