Çözüldü Toshiba A205 S4787 Win10 Format sonrası Wi-Fi ve ethernet ile internet gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

perisanoglu

Hectopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
EMNIYET
Anakart chipseti Mobile Intel Calistoga-GM I945GM olan Toshiba laptopa Windows 10 32 Bit sürümünü kurdum. Çoğu sürücüyü iki ya da üç tane gösteriyor. Birisi aktif diğerlerinde sorun işareti var. Anakartın bir çok farklı eski yeni sürücüsünü denedim ama sonuç alamadım. Wi-Fi ve ethernet çalışmıyor. Hata görselini ekliyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı1.PNG
Bir fikri olan yok sanırım bu konuda.

Son düzenleme:
AIDA raporunu ekledim. 64 bitte de aynı sorun var. Denemek için 32 bit kurmuştum. Anakart driverini tam olarak çalıştırmıyor.Uyumluluk modu dahil pek çok şey denedim ama sonuç aynı. Aynı donanımı 2 yada üç tane görüyor.
PC eski bir sistem. En az 12 13 yıllık. Windows 7 de tüm donanımı sürücü kurmaya gerek kalmadan tanıyor.

Dosya Ekleri

• Report.txt
    31,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Raporu eksik göndermişsin. Doğru olarak gönderin.
Ayrıca bu sistem için Win 7 kullanman daha mantıklı.

O kadar internette de arama yapmama rağmen çözümü yok. Windows 8.1 kurdum herşey gayet güzel oldu. İlginiz için teşekkürler. Konu kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı