bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 25 Nisan 2021 #1 Toshiba DT01ACA050 isimli bir HDD'im var. Bunun Firmware güncellemesi var mı yok mu nasıl anlarım? Şu anki Firmware sürümü: MS1oa750. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
Toshiba DT01ACA050 isimli bir HDD'im var. Bunun Firmware güncellemesi var mı yok mu nasıl anlarım? Şu anki Firmware sürümü: MS1oa750.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #2 Toshiba'nın bir programı varsa onu yükleip bakmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 25 Nisan 2021 #3 Assecreed dedi: Toshiba'nın bir programı varsa onu yükleip bakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aradım fakat bulamadım. Rica etsem siz`de bir göz gezdirebilir misiniz ? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Toshiba'nın bir programı varsa onu yükleip bakmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aradım fakat bulamadım. Rica etsem siz`de bir göz gezdirebilir misiniz ?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 Toshiba'nın SSD'ler için olan programına da bakabilirsiniz. HDD'leri de destekliyordur diye düşünüyorum. Bir tane sitede de bu sürümü yükleme görmüştüm. Fitmware'ı günceldir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Toshiba'nın SSD'ler için olan programına da bakabilirsiniz. HDD'leri de destekliyordur diye düşünüyorum. Bir tane sitede de bu sürümü yükleme görmüştüm. Fitmware'ı günceldir diye düşünüyorum.
KS KS bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 25 Nisan 2021 #5 Assecreed dedi: Toshiba'nın SSD'ler için olan programına da bakabilirsiniz. HDD'leri de destekliyordur diye düşünüyorum. Bir tane sitede de bu sürümü yükleme görmüştüm. Fitmware'ı günceldir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı malesef sadece SSD`ler içinmiş. Eğer öyleyse araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten eski bir HDD pek firmware güncellemesi de olmaz herhal de. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Toshiba'nın SSD'ler için olan programına da bakabilirsiniz. HDD'leri de destekliyordur diye düşünüyorum. Bir tane sitede de bu sürümü yükleme görmüştüm. Fitmware'ı günceldir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı malesef sadece SSD`ler içinmiş. Eğer öyleyse araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten eski bir HDD pek firmware güncellemesi de olmaz herhal de.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 25 Nisan 2021 #6 HDD'lerde firmware güncellemesine pek ihtiyaç duyulmaz. Artı 0 Eksi