Toshiba Klavye Sorunu

Mr. Beko

Kilopat
Daha fazla  
Herkese Merhabalar;

Yakın zamanda bir Toshiba Satellite L-50-A notebook aldım. Çok memnunum fakat bilgisayarı pek kapatmıyorum genellikle hep uyku modunda, bu şekilde 1 gün açık kalınca klavyede bazı karakterler çalışmıyordu. Örnek olarak noktaya basınca virgül koyuyordu yada @ işaretini yazmıyordu. Ve rakamların üzerlerindeki özel karakterleri (!'^+%&/>£#$ gibi) de yazmıyordu. Aldığım haftada bu sorun bilgisayar 1 gün boyunca açık kaldığında oluyordu fakat gittikçe bu süre daha da kısalıyor 2 yada 3 saat gibi. Sadece restart yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım ?

Driver zaten en son sürümmüş. Ve bios menüsüne de giremiyorum. Açılış ekranında F12 filan yazmıyo internetten baktım her türlü tuşu denedim olmadı.

Time for an update? sitesinden en güncel bios sürümünü (1.80) indirdim çalıştırdım fakat bios sürümleri eşleşmiyor hatasını verdi tamam dedikten sonra pc yi kapattı ama yeniden başlatmadı yani hiçbir işlem yapmadı. Bende bu sürümden önceki en güncel sürümü indirdim (1.70) fakat onda da bu hatayı verdi
Capture.PNG

Ve ayrıca bilgisayara uygun sürümü indirdiğimden kesinlikle eminim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı