Toshiba L500-1UU Catalina "Still Waiting For Root Device" Hatası

CoolDerin

Megapat
Makaleler
5
Yeni güncelleme (10.16) gelmeden kurmam gerekiyor.
EFI dosyasını koyacağım. Neden takılıyor? Eski falan ama aslan gibidir sistemim. 512 MB yazdırmış Mojave'ye yani.

Özellikler:
  • Intel Core i3 330M
  • ATI Mobility Radeon HD 4570
  • 4GB RAM
EFI Dosyası: EFI.zip
Aynı zamanda oradaki 2.5k 4988 ve 5071 sürümlerinde Mojave de sorunlu. Sistem eski ama önceden çalıştı. Eski imajlardan varsa verebilir misiniz, lütfen?

Son düzenleme:
Peki, ama eminsiniz değil mi hocam High Sierra,Mojave,Catalina olmaz?

1 sene sonra tekrar başarılı kurulum başlığı açabilirim.

Sanırım ben yanlış anladım veya siz karışık anlatıyorsunuz son açtığınız konularda. Şimdi sizden ricam tam olarak en son başarılı kurulum yaptığınızdan bu yana neler oldu sırasıyla özet şekilde anlatır mısınız? Çünkü daha önce kurulumu bir şekilde çözüp tamamen kullanıyordunuz galiba?

Her şeyi sırasıyla anlatıyorum başa nasıl döndüğümü ve başarılı kurulum şeysini açtığımı.

1. Ekran kartı yamasını Mavericks'te denedim. Çalıştı.
2. Sonra Windows'tan High Sierra indirip config dosyasında SMBIOS ve ATI Connectorleriyle oynadım.
3. High Sierra'da ekran kartı çalıştı.
4.Dosdude1'in Mojave Patcher'i ile Mojave kurulum diski yaptım. (Clover yerinde.)
5. Mojave'yi kurdum ve Post Install ile yama yaptım. Başarılı oldu.
6. Sonra Catalina geldi. Sizin imajınızı yükledim. Sonra kurulumda PCI Configuration Beginde ve PS2Keyboard gibi yerlerde takılmaya başladı. Sizin Cloverlı Enochlu dosyayla eski Cloveri değiştirdim.
7.Yüklüyordu yüklemesine o Hoş geldiniz ekranı gelmiyordu. Aynı zamanda High Sierra bölüntüsü de giriş ekranına gelmiyordu.
8.Windows'a geçip Mavericks kurdum.
9.Şu an aynı yerde dönüp duruyorum.
Şu an High Sierra'ya geri döndüm. Bloga yazsam sorun olur mu?
Yani nasıl yaptığımı vs?
Çözümü basit. Clover 2.5k 5071 kullanın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı