Toshiba L650 Hackintosh Kurulum Hatası [AppleUSBEHCI::UIMInitialize - Error occurred (0xe00002be)]

fthkrn

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Toshiba Satellite L650-1de .
İşlemci: i3-350M
Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon™ HD 5650
Usbden boot ederken bu hata ile karşılaştım. Ne yapmalıyım. Teşekkürler.

1noDrN.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı sıkıntı bende de var Dell İnspiron N5110 kullanıyorum Nvidia kext lerini sildim olmadı -x komutu da işe yaramadı. Bios kısıtlı usb ayarlarına erişemiyorum sadece AHCI seçeneğini seçebiliyorum. Forumda yükleyen bir üye var fakat o da nasıl yüklediğini yazmamış. Acaba bu sorunu nasıl aşabilirim?

Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı

Linkteki surumu yuklemeye calisiyorum. Biosta söylediğiniz ayarları bulamadım. -x ve 0x3000 i denedim yine ayni hatayi aldim.
Biraz geç belki ama bu configrasyonun benzeri olan tos.L750 versiyonu bende var anladığım kadarıyla tek fark ekran kartımın Nvidia olması. Tüm özellikler aynı gibi gözüküyor.
Çözüm: Sorun USB tanımlayamama. Ben bura da anlatılan bütün çözüm yollarına baş vurdum hiçbiriyle alakalı değil.
Biraz geç belki ama bu configrasyonun benzeri olan tos.L750 versiyonu bende var anladığım kadarıyla tek fark ekran kartımın invidia olması tüm özellikler aynı gibi gözüküyor ÇÖZÜM: SORUN USB TANIMLAYAMAMA ben burda anlatılan bütün çözüm yollarına naş vurdum hiçbiriyle alakalı değil usbden bot edip clover ekranına ulaştıktan sonra options kısmından smbios kısmına girip mac book pro (yada sizin pcyi ne oalark görüyorsa bende macbook pro 5.1 olarak gözükmekte) kısmını 14.1 değiştirin daha aonra pcı kıamından uab inject kıamından (+)kaldır usb ownwrship i işaretle kuruluma devamet bukadar kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı