Toshiba l70 b12 f GTA FPS Sorunu ve Isınma

emre kuşlu

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lisans
Toshiba l70 b12 f model laptopum var. R9 m265x ekran kartı, i7 4710 hq işlemci, 8 GB RAM, 240 SSD 750 HDD var. Şimdi benim PC aklıma esti ağırdı format attım. Win 10 pro yükledim çok kastı. Daha sonra 8.1 yükledm benchmark testi yaptım ekran kartını görmedi. Disc çok düşük aldı gittim SSD aldım. Gene format attım 8.1 kurdum. AMD'nin sitesi yerine başka yerden indirdim driveri oldu fakat GTA'da full'e yakın ayarlarda 30'larda FPS alırken orta ve çözünürlüğü 1600x900'den daha düşüğe çekiyorum şu an 20 25 arası FPS alıyor. Hiçbir şey açık değilken bile fan hızlı dönüyor ısınıyor. CPU %2 bellek %19 disk %0 ağ %0.

Neden kasıyor kafayı yicem çalıştırdan temp %temp diğer bir tane daha yerden herseyi temizledim. CCleaner'den komple temizledim ki zaten format atalı çok olmamıştı. En son HDD'den RAM'e destek bile verdim. Radeon ayarlarını internette kasmayı engelliyor denilen her yerdeki gibi denedim yok yok yinede aynı. Yardım bekliyorum :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle laptoplarda olan birşeydir ısınma problemi. Oyun oynarken laptoplar çok ısınırlar. Soğutucuları masaüstündeki gibi değil ve yetmez. İşlemcinin termal macununu yenile.

İşlemci ve ekran kartının termal macununu yenile. Bu biraz olsun ısınmaya çare olacaktır. Yada laptopunu temizle kompresör ile.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı