Toshiba L750-1 RAM değişimi

nayssa16

Centipat
Evet arkadaşlar bilgisayarım Toshiba Satellite L750-1.
Forumdan aldığım bilgiler dolayısı ile bu programı indirdim ve ekran resimlerini atarsam hangi RAM'i alabileceğim konusunda yardımcı olunabileceği yazıyordu.
Dilerseniz ekran resimlerini atayım yardımcı olun hangi model, kaç MHz'e kadar RAM alabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bunu yapma sebebim görev yöneticisi disk %100 sorunu ve bilgisayarımın yavaş olması, donması ne yaptıysam onlarca yol denedim bu disk 100 hatasını aşamadım. Belki RAM'i yükseltmek bir nebze işe yarar diye düşünüyorum zaten bayadır düşünüyordum. Şimdiden teşekkürler herkese.

Dosya Ekleri

• ram1.jpg
    ram1.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 100
  • ram2.jpg
    ram2.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopunuz maksimum 8 GB RAM destekliyor. Bunu da elinizdeki RAM'den bir adet daha alarak sağlayabilirsiniz. Diskinizin %100 çalışma sorununuzun RAM'den olduğuna emin misiniz?

Laptopunuz maksimum 8 GB RAM destekliyor. Bunu da elinizdeki RAM'den bir adet daha alarak sağlayabilirsiniz. Diskinizin %100 çalışma sorununuzun RAM'den olduğuna emin misiniz?

Emin değilim ama illa ki RAM'in faydasını görürüm diyorum . Disk %100 kullanımı ile alakalı ne yol denediysem aşamadım internette onlarca yöntem var ama hiç biri sorunumu çözmedi :(

RAM olarak hangi marka, model alacağım bilgisi olan yok mu? İnanın hiç anlamıyorum bilgisayardan bir tane daha 4 GB RAM almaya karar verdim biri cevap verebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı