Arka plan ışığı yanıyor mu? Video çekerek gösterebilir misin?Arkadaşlar laptopu açıyorum ama görüntü gelmiyor. Laptopun markası Toshiba. Açıyorum görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Knk ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor sence nedir bunun sebebiArka plan
Arka plan ışığı yanıyor mu? Video çekerek gösterebilir misin?
Şimdi bana video atarsan daha iyi anlayabilirim. Mesela PC'yi açınca Toshiba yazısı görebiliyon mu, BİOS'a girabiliyon mu? vb.Knk ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor sence nedir bunun sebebi
Toshiba yazısını göremiyom işte ama açlıyor ekran yok görüntü gelmiyorŞimdi bana video atarsan daha iyi anlayabilirim. Mesela PC'yi açınca Toshiba yazısı görebiliyon mu, BİOS'a girabiliyon mu? vb.
BiOS çökmüş olabilir hocam ya da boot etmiyor.Toshiba yazısını göremiyom işte ama açlıyor ekran yok görüntü gelmiyor
Knk ben bilgisiyarımı yükseltmek istiyom fakat olur mu bilmiyorumBiOS çökmüş olabilir hocam ya da boot etmiyor.
Ekran kartı önerin var mı hocamAnakartın 775 soket
Intel Core 2 Quad Q9650-Q9550-Q9450-Q6600-E8600 takabilirsin. Büyük bir performans artışı yaşanacaktır.
Ram kalsın.
Ekran kartı:GT 730 (GTX Alma darboğaz yapar.)
SSD tak.
Bu sistem senin işini görür.
peki hocam Intel Xeon x5460 takarsam olur mu aklıma o işlemci geldi olur mu hocamAnakartın 775 soket
Intel Core 2 Quad Q9650-Q9550-Q9450-Q6600-E8600 takabilirsin. Büyük bir performans artışı yaşanacaktır.
Ram kalsın.
Ekran kartı:GT 730 (GTX Alma darboğaz yapar.)
SSD tak.
Bu sistem senin işini görür.
İşlemci uymaz. Çünkü Xeon x5460 771 soket.Ekran kartı önerin var mı hocam
peki hocam Intel Xeon x5460 takarsam olur mu aklıma o işlemci geldi olur mu hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.