St4ck.Adamın adını bir türlü hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çok zengin bir Arap ailesine mensup birisiydi.
St4ck.Adamın adını bir türlü hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çok zengin bir Arap ailesine mensup birisiydi.
Artması arz talepe bağlı, fiyatlarda 2 haftadan aşağı oturmaz zaten. 1 haftaya aşırı bıçak sürerler piyasaya şu anki fiyatlardan da aşağı koyarlar millet toparlar büyük ihtimalle. Düşünceme göre bıçaklar düşer kırmızı nadirlik 25 doların aşağısına düşmesi çok zor artık hatta belirli koleksiyonların kırmızıları daha pahalıya bile gidebilir.
Değersiz bıçaklar zamanla çok düşücek ilk başlarda hype yaratacak sonra çakılacak.Bu sefer bıçakların maliyet fiyatı artacak ben insanların trade yaptığı itemlerden birinin şu anki minimum değeri 25 dolar ve covert itemleri 5 le çarparsak 125 dolara geliyor yani bence bir müddet sonra bıçak fiyatları yine artacak mış gibi duruyor.
En ucuzu 30 dolar 5 tane alman lazım 150 dolar maliyeti.Kırmızı skinleri en ucuza nasıl alabilirim Steam atölyeden tavsiye ettiğiniz en ucuzlar hangileri? (Oyun hakkında pek bilgim yok)
En ucuzu 30 dolar 5 tane alman lazım 150 dolar maliyeti.
Yapay zeka 1 hafta önce de kalmış, 30 dolar tanesi şuan en düşüklerin bile.ChatGPT 7-8 dolara kırmızı şeyden alabilirsin dedi bana tanesini. Ben yine alamam o zaman desene bence yine pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.