Toshiba laptopa uygun klavyeyi nasıl bulabilirim?

519552

Hectopat
Merhaba arkadaşlar birkaç yıl önce laptopumun klavyesi bozuldu bende tamirciden yenisini aldım fakat eskisinin yerini tutmadı W tuşu kırıldı falan şimid orijinal klavyemi buldum arkasında model no: Nsk - thk0t yazıyordu N11 de falan arattım fakat bu modelden değil de sürekli başka model numaralı klavyeler çıktı bu arada laptopumun markası Toshiba internette aratırkende “toshiba nsk - thk0t” olarak arattım en uygun N11 de buldum kuponla falan kullandım farklı bir model olarak da N11'den bulduğum ürün: Toshiba Nsk-Tm0Sv 1, Nsk-Tm1Gv 0T Uyumlu Laptop Klavye Siyah Tr - 557221178 Fiyatları ve Özellikleri, benim bilgisayara uygun klavyeyi nasıl bulabilirim teşekkürler.

Laptopun modelini tam olarak bulup satıcıya yazın uyar mı diye sorun. Cevap verirler.

Klavyenin iki çeşidi varmış parlak ve mat olacka şekilde bende mat da var parlakta, mat olan bilgisayarda takılı olan ve sorunlu olan klavye Parlak ise Laptopun orijinal klavyesi öğrendiğime göre parlağın üretimi çok azmış bunu bulsam buldam Çin pazarında bulabilirim ama Trendyol Hepsiburada gibi bir yer lazım bana.

Klavyenin iki çeşidi varmış parlak ve mat olacka şekilde bende mat da var parlakta, mat olan bilgisayarda takılı olan ve sorunlu olan klavye Parlak ise Laptopun orijinal klavyesi öğrendiğime göre parlağın üretimi çok azmış bunu bulsam buldam Çin pazarında bulabilirim ama Trendyol Hepsiburada gibi bir yer lazım bana.
Laptop modeliniz nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı