Ne ÖnerirsinIsınma sorunu olan bir model.
Isıya bağlı hız düşüklüğü ve sistem yavaşlamaları.Elimde bir SU650 var hiçbir problem ile karşılaşmadım. Sorunu nedir bunların?
kasanın soğutması iyidir kötü olarak gösterilen çoğu parça hep ısınan kasalarda denk geliyorElimde bir SU650 var hiçbir problem ile karşılaşmadım. Sorunu nedir bunların?
SSD'den kaynaklanıyor hocam sorun. Sitelerde bakarsanız kronik sorunlu diye dolaşıyor ortada, tabi her SU650 modelinde olmayabilir. Belki de yeni üretimlerde vardır bu sorun orasını tam bilmiyorum ama çok fazla bu sorunu yaşayan kişi var, neden riske girsin ki ?kasanın soğutması iyidir kötü olarak gösterilen çoğu parça hep ısınan kasalarda denk geliyor
Watmann hatası gibi mi?SSD'den kaynaklanıyor hocam sorun. Sitelerde bakarsanız kronik sorunlu diye dolaşıyor ortada, tabi her SU650 modelinde olmayabilir. Belki de yeni üretimlerde vardır bu sorun orasını tam bilmiyorum ama çok fazla bu sorunu yaşayan kişi var, neden riske girsin ki ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.