Toshiba P300 HDD Alınır mı?

Şimdi internette biraz daha baktım Toshiba HDD'ler bazıları sorunlu diyor, bazıları kafa atıyor bazıları çok sesli falan diyor.

Toshiba P300 gibi bir diske laf atılmışsa bu diskin suçu değil. Taşıma sorumsuzluğu, iade ürünlerin satılması ve birçok faktör etkili olur. Her konuya hassasiyetle dikkat ederek aldığım hiçbir mekanik diskte sorun yaşamadım. Burada satıcı seçmek, platform seçmek ve taşıma artı hassasiyet çok önemli.

Toshiba P300 gibi bir diske laf atılmışsa bu diskin suçu değil. Taşıma sorumsuzluğu, iade ürünlerin satılması ve birçok faktör etkili olur. Her konuya hassasiyetle dikkat ederek aldığım hiçbir mekanik diskte sorun yaşamadım. Burada satıcı seçmek, platform seçmek ve taşıma artı hassasiyet çok önemli.
Anlıyorum yardımın için teşekkür ederim.

480 GB alan artık minimum süreci bile zor karşılar oldu. Bugün iyi bir mekanik disk alınmaya kalksa 1TB için 1500-2000 bandı çekiliyor. Zaten o fiyatlara kendini kanıtlamış 1TB SSD'ler mevcut.

HDD alınmaz. Ayrıca artık internetteki çoğu HDD, yenilenmiş veya kullanılmış geliyor.

Satış ve yorumu çok fazla, yorumlarda gayet olumlu kötü gibi durmuyor.
512gb 530tl'ye geliyor.

Çöp bu. Garantisi belirsiz, yazılımı yok ve içi de belirsiz. Tek belirtilen; QLC NAND olması ve çöp dememiz için gayet yeterli. Aliexpress, Alibaba tarzı yerlerden ürün önermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı