Arkadaşlar disk sağlığım çok kötü gözüküyor. Formata verdikten sonra bilgisayarımda çok fazla donmalar ve Steam'den bir şeyler indirirken disk hataları ortaya çıktı. Test yaptırdığımda sağlığının çok kötü olduğunun gördüm. Diski 1 sene önce bu forumda gördüğüm için aldım, marka Toshiba P300.
Arkadaşlar disk sağlığım çok kötü gözüküyor. Formata verdikten sonra bilgisayarımda çok fazla donmalar ve Steam'den bir şeyler indirirken disk hataları ortaya çıktı. Test yaptırdığımda sağlığının çok kötü olduğunun gördüm. Diski 1 sene önce bu forumda gördüğüm için aldım, marka Toshiba P300.
S.M.A.R.T. sekmesinin ekran görüntüsünü de paylaşır mısınız?
Sonrasında HD Tune programı ile yüzey taraması yapınız. (Error scan sekmesinde, quick scan işaretlemeden yapınız.)
Benim 11 yıllık taşınabilir harddiskim ve 8 yıllık laptop diskim bile böyle olmadı. Belli ki disk mayın tarlası gibi olmuş. Ancak bu kadar kısa sürede CCTV için kullanılmış olsa bile bu kadar yıpranmaması lazım.
S. M. A. R. T. Sekmesinin ekran görüntüsünü de paylaşır mısınız?
Sonrasında HD Tune programı ile yüzey taraması yapınız. (error scan sekmesinde, quick scan işaretlemeden yapınız.)
Benim 11 yıllık taşınabilir harddiskim ve 8 yıllık laptop diskim bile böyle olmadı. Belli ki disk mayın tarlası gibi olmuş. Ancak bu kadar kısa sürede cctv için kullanılmış olsa bile bu kadar yıpranmaması lazım.