Toshiba P300 Titreşim Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Toshiba P300 1TB kullanıyorum. Çalışırken bilgisayarın masasına kadar titriyor. Arada bazen duruyor emin olun kulağım rahatlıyor. Bu normal mi? Daha önceki WD markada hiç böyle bir problem yoktu. Garantiye yollasam değişim olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bildiğim başımı şişirmesi. Eğer bu sesten dolayı garantiye gönderirsem olumlu bir sonuç alabilir miyim? Eğer bu model de ses normalse boşuna garanti ile uğraşmayım.

Aldığımdan beri var. Kasanın kızağından çıkarttığımda ses kesiliyor titreşim bitiyor. Ancak geri yerine oturttuğumda kasadan masaya titriyoruz.

Yeni mi aldınız? 2TB P300 hdwd120uzsta modelini 2 haftadır kullanıyorum. ilk 1 hafta aman Allahım nasıl bir sesli çalışma nasıl yeminle traktör gibi bu nasıl bir sabit disk dedim hasta eder adamı. HD tune, CrystalDisk gibi yazılımlar ile test ettim ne bad sector var ne başka bir sorun neredeyse geri gönderiyordum. Neyse daha sonra kendi kendine oldukça sessiz çalışmaya başladı sanki başına geleceğini anladı ve sessiz moda geçti. Tek yapmış olduğum değişiklik kasa yerde duruyordu ben masanın üstüne aldım. Çok enteresan ama böyle de bir deneyim. Belki arka planda diskini yoran bir şeyler çalışıyordur çünkü sesi genelde rastgele okuma ve yazmada yapıyor. Şu an nazar değmesin sessiz çalışıyor inanılır gibi değil

Yeni değil 1 senelik. Ama yeni kullanmaya başladım 1 ay oldu. WD Blue kullanıyordum. Arkadaşa verdim. Bunu kullanmaya başladım ama deli ediyor. Kasa masa her yer titriyor. Herhalde yenisini alacağım. Sizin adınıza sevindim. Sizin disk akıllıymış[emoji16]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…