yorum için teşekkurler. WD Black pahalıymış hocam.Toshiba hakkında kötü yorumlar okumuştum, P serisi hakkında. Sanırım WD diyeceğim. Şansınız varsa Blue değil Black alın.
Yorumunuz için teşekkürler. Sadece HDD kullanmayacağım zaten sorunlu SSD servise gönderdiğim sürede tek kullanacağım . Sonra değişim olursa SSD+HDD kullanacağım. Ama sizin attığınız SSD fiyatı da ucuzmuş. SSDler kısa ömürlü mü oluyor?Sadece HDD ile çalışmanızı tavsiye etmem bu devirde.
Crucial BX500 480 GB tavsiye ederim kendim de kullanıyorum. Fiyatı çok iyi şu an.
Ayrıca illa mekanik disk alacaksanız bu 3 model de benzer ürünler zaten. Toshiba P300 veya Seagate Barracuda hangisi ucuzsa alınabilir.![]()
Crucial 480GB BX500 Okuma 540MB-Yazma 500MB SATA SSD (CT480BX500SSD1)
Crucial 480GB BX500 Okuma 540MB-Yazma 500MB SATA SSD (CT480BX500SSD1) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bir de Adata SU650 ile sorun yaşayanlardan mısınız siz de ? Ne gibi sorunlar oluyor.
hocam ben de SSD var zaten yanına HDD almak istiyorum. Hibrite gerek var mı bu durumda?Seagate firecuda bi bak derim hibrit disk hem SSD hem HDD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.