Toshiba P300 vs. WD Caviar Blue

AMD tartışması yok, AMD alınmalı zaten.

Kesinlikle haklısın, arkadaşa güncel bir sistem için yardım etmek lazım, önce onun sistemini çıkarıp sonra HDD'nin performansını ya da AMD'nin ön yargısını konuşmak lazım.

round-1-fight-2.png
Toshiba P300 daha hızlı, daha ucuz, önbellek olarak aynı ve gayet bilindik bir marka.

Daha say bakalım.

Daha fazla öneriliyor, hakkında daha fazla bilgi var, en fazla kullanılan HDD markası. kötü olan ürün neden bu kadar kullanılsın ki?
Kötü değil yahu. Toshiba'ya daha iyi diyor sadece. Bence de konuyu açan arkadaşa yardım edelim.

Kimse kötü demedi zaten, Toshiba daha iyi bir model. Bilmediğin konuyu bu kadar şiddetli savunmanı anlamadım, samimi gelmedin zaten bana. Daha çok kullanılması onu daha iyi yapmaz, ayrıca WD'nin daha çok önerildiğini de düşünmüyorum. Sen algılayamıyorsun galiba ya, neyse...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse kötü demedi zaten, Toshiba daha iyi bir model. Bilmediğin konuyu bu kadar şiddetli savunmanı anlamadım, samimi gelmedin zaten bana. Daha çok kullanılması onu daha iyi yapmaz, ayrıca WD'nin daha çok önerildiğini de düşünmüyorum. Sen algılayamıyorsun galiba ya, neyse...
Anladığım konular bunlar dostum, bence sen anlamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı