Toshiba Qosmio X75-A7295 Nasıldır?

Oguzkan

Kilopat
İyi günler biz bilgisayar almayı düşünüyoruz, fikrinizi merak ediyoruz.
Ben Toshiba Qosmio kullanıcısıyım evimideki arkadaşımıza bu bilgisayarı önerdik.
Önerdiğimiz bilgisayar İstanbul Bilişimde var sadece bilgisayarın modeli: Toshiba Qosmio X75-A7295 fakat alabileceğimiz başka bir yer yok.
Sizin bu bilgisayar hakkındaki yorumlarınızı merak ettik.

Birde acaba İstanbul Bilişim'e güvenebilir miyiz?
Garantisini kendi veriyor sanırım serviste bir sorun çıkar mı?. Siz MSİ'ı çok seviyorsunuz bunun farkındayız ama biz MSİ taraftarı değiliz.
Bir kere aldık sorun çıktı.
Bize Qosmio bulamazsak eğer 3000TL ile 4000TL arasında fiyat/performans bakımından güvenebileceğimiz güzel bir marka önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop alırken markadan ziyade modellerdeki kronik sorunlar ele alınmalıdır bu yuzden msi da o modelde sorun yaşamış olabilirdiniz fakat farklı modelde rahat etmenizde mümkün msi yi bence elemeyin. Bu modele gelirsek tek eksiği bu fiyata ve özelliklerine rağmen Ssd olmaması.

Biz SSD'yi çok önemsemiyoruz. Tamam normalden daha hızlı verimli fakat harici alma imkanımızda var. Ben özellikle Qosmio'ya hayranım görünüşü, kalitesi, sesi, ekran görüntüsü beni çok tatmin ediyor. Pahalı evet ama özellikleri gayet iyi bence, özellikle GTX 770m olması.

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı