Toshiba sabit disk nasıl?

Yiğit_880

Kilopat
Daha fazla  
Sabit disklerden pek anlamıyorum elimdeki 1TB disk bozulduğu için 2. el olarak bunu almayı düşünüyorum. Nasıldır? Bir sorun yaratır mı?

Screenshot_20240124_094134_letgo.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2. El HDD almanı tavsiye etmem, mekanik diskler olduğundan ve darbeyle kolayca bozulduğundan riskli. Kargo falan olacaksa daha da sıkıntılı olur. Test edebilecek durumdaysan anca öyle bakabilirsin, disk sağlığını ve çalışma süresini kontrol edip alabilirsen daha iyi olur.

2. el HDD almanı tavsiye etmem, mekanik diskler olduğundan ve darbeyle kolayca bozulduğundan riskli. Kargo falan olacaksa daha da sıkıntılı olur. Test edebilecek durumdaysan anca öyle bakabilirsin, disk sağlığını ve çalışma süresini kontrol edip alabilirsen daha iyi olur.

Kargo değil gidip alacağım hocam orada kontrol ederim sanırım benim sorduğum disk oyun oynarken vs hızından sorun çeker miyim diye sordum.

Kargo değil gidip alacağım hocam orada kontrol ederim sanırım benim sorduğum disk oyun oynarken vs hızından sorun çeker miyim diye sordum.
Yeni oyunlarda anlık takılmalar olması muhtemel (microstutter). Bence oyunlar için SSD alın düşük kapasiteli olsa da HDD'ye oranla çok daha memnun kalırsınız. HDD sadece dosya depolama olarak kullanılmalı artık, hele düşük RPM ise zaten oyunlardaki büyük doku/harita dosyalarını yüklerken baya sinir bozucu olur bence oyun için alacaksanız SSD alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı