TOSHİBA SATALLİTE P855-336 ekran kartı değişir mi?

lincoln53

Hectopat
Merhaba. bilgisayarımda nvidia GT 630M ekran kartı mevcut fakat performansı beni tatmin etmiyor. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum eğer ki notebookum'un ekran kartının değişmesi gibi bir şey mevcut ise.

Böyle bir şey mevcut ise Nvidia ekran kartlarından 0-800 TL arasında veya 0-1000 tl arasında hangisini önerirsiniz?

Önerdiğiniz ekran kartını nasıl satın alabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Makinenin sıfırı o para, masrafa değmez. Ayrıca büyük ihtimal PCIe yazsa da ekran kartı sağlıklı bir şekilde değiştirilemez.

- - - Güncellendi - - -

Oo makine 2.000TL. imiş.

Aslında pc ben aldığımda 3500 tl civarındaydı, fakat ben bayramda aldığım için haliyle kampanyaya girdi ve 1000 tl civarında bir indirimle aldım.

Fakat dediğim gibi ekran kartının performansı pek memnun edici değil. PCI-E 2.0 yazıyor ekran kartının değişimini sağlıklı bir şekilde yapmanın yolu var mıdır?

Makine özelliklerinden okuduğuma göre değiştirme imkanı (PCIe) sunuyor ama Türkiye'de satışı var mı bilmiyorum. Biraz beklersen konu ile ilgili tecrübeli arkadaşlar net bir cevap verecektir. Ben de merak ediyorum durumu.

Ben bir kaç konu hakkında bilgi almak için toshiba ile iletişime geçmiştim dün. O esnada 'Hangi modellerinde ekran kartı değişimi mevcut' diye sorduğumda yetkilinin verdiği cevap 'Maalesef hiç birinde değişim mümkün değil' cevabını aldım. Buradan canlı destek ile yardım alabilirsiniz. http://www.toshibatr.com/destek

Bilgisayarımda MXM slotu var mıdır bilmiyorum MXM slotu nedir onu da bilmiyorum biraz araştırma yapıyım dedim her sitede "MXM slotu (PCIe)" yazıyor. Yani parantez içindeki PCIe MXM midir? Eğer böyle ise Nvidia'nın sitesinden kendi ekran kartım olan GT 630M'in özelliklerine baktım ve PCIe 2.0 yazıyordu. Eğer PCIe MXM slotu ise galiba bende MXM2 slotu mevcut MXM2 slotuna uyumlu ekran kartlarına baktığımda GT 630M'den üstün bir kart bulamadım. Araştırdığım her şey yanlışta olabilir. Konu hakkında tam bilgili bir kişi bilgi verirse memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Yani maalesef ekran kartım değişmiyor.Peki bir sorum olacak acaba bilgisayarıma MXM slotu takabilir miyim? Saçma bir soru oldu fakat bana kalırsa bilgisayarımın özellikleri iyi yani sekiz GB RAM bir TB hafızası var çoğu oyun için idare eder.Bu özellikleri sadece ekran kartı yüzünden çöpe mi atacağım? Eğer ki ekran kartının çözümü yoksa bu aleti ikinci el olarak kaça satabilirim tahminen? bir buçuk yıldır kullanıyorum ve garantisi devam ediyor 2 yıl garantiliydi
Özellikleri SATELLITE P855-336 - Toshiba Türkiye bu da güncel fiyatı Toshiba Satellite P855-336 Notebook - Gold.com.tr sizce ne kadar eder?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı