Toshiba Satelitte L755 Açılmıyor

system.can

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler.
Dün bilgisayar başındayken birden takılmaya başladı kendi kendine kapanmaya başladı bilgisayar. 3-4 sefer aynı şey oldu bir anlık sinirime geldi ve laptopun klavyesine sanırım 2-3 sefer vurdum veya 1 sefer net hatırlamıyorum. Bilgisayara reset attım ağır açılıyordu hata vermeye falan başladı her şey normal çalışıyor fakat HDD'yi ara sıra görüyor. Bazen reset atıyorum görüyor bazen görmüyor. HDD'yi çıkarttım baktım hiç bir yerinde bir şey yok RAM yerini değiştirdim BIOS pilini çıkartıp taktım hiçbir şey yok. Bazen görüyor bazen görmüyor HDD'yi. Gördüğünde format atmayı denedim format atarken diski bölümleme yerine geldiğimizde baktım 0.0mb olarak gösteriyor.

(Birazcık kurcaladım HDD yerine geldi f12 den hdd yi açması için seçtim bekledim bayağı siyah ekran geldi işletim sistemi seçmek için enter yazıyordu orada fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama enter'a bastıktan sonraki 2.siyah ekranda çektim.)

1.jpg

(GELİŞME: Nasıl yaptım bilmiyorum ama format atma bölümüne geldiğimde harddiski tam görüyor fakat sistem olarak görmüyor altta fotoğrafını paylaşıcam aldığım hatanın.)

2.jpg
3.jpg
4.jpg

(Son Durum: Format USB'me bağlansamda HDD'ye bağlansam da bu mavi ekran geliyor. Format USB sinden başlangıç onarımı yaptım birden yeniden başlattı ve bu ekran gelmeye başladı. Artık dokunmuyorum.)

5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı