Toshiba Satellite A300-2D4 için SDD Önerisi

ByCehenneM

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2014
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
hangisini önerirsiniz ?
Neye göre seçim yapmam gerek bazı okuduğum yerlerde rastgele okuma hızına bak, bazı yerlerde okuma yazma hızına bak yorumları var .

128GB Standart Sata 3.0 SSD (Okuma 475MB / Yazma 375MB) - Solid State Disk (SSD) - Vatan Bilgisayar

120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) - Solid State Disk (SSD) - Vatan Bilgisayar

Aklımdan geçen bu

120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Solid State Disk (SSD) - Vatan Bilgisayar

Bu internete özel ve bundan dolayı siteden almak istemiyorum.

Bilgissayarım Toshiba A300 2d4, limitim 250.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İntel 330 series 120 gb ssd satın aldım. Şuan için hiç bi problem ile karşılaşmadım. Çok memnunum. Kutu içeriğinde ssd yi kasaya sabitlemek için gerekli olan aparatlar vs. herşeyi mevcuttu. Arkadaşım ise Kingston marka almıştı ve kutu içeriğinde ekstradan hiç bir aparat vs. çıkmamıştı, ve kullandığı süre zarfında da pek memnun kalmamıştı. Keşke intel alsaydım deyip duruyordu :) Böyle bir şey yaşamıştık umarım faydası olur.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı