Toshiba Satellite A350- 212 Ekran açılmıyor

hakanZ

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Toshiba diz üstü bilgisayarımı 5 gün önce power tuşuna bastığımda ekran gelmedi.
Bu fıırınlama denilen yöntemi (Harddisk çıkarıp tüm fan çıkışlarını kapatma ve laptop açıp ısıdan kendini kapatma durumu vs.) yaptım yine sonuç vermedi. Laptop açılıyor fakat Ekran gelmiyor !
Ekran kartının yandığını düşünüyorum. ortalama 5 yıldır kullanıyorum. Birde mutfakta biraz nemli ortamda da çok kaldı. Ondan da şüpheleniyorum.
Sizden ricam şudur; bu ekran kartı yandı ise değiştirmek mümkün mü? Yoksa anakarta gömülü mü ?
Bazı ekran kartı değiştirme videoları izledim burada fakat slot uyumu söz konusu sanırım.
Bu diz üstünü kurtarmak istiyorum. Müzisyen olduğum için üzerindeki FW çıkışından ses kartı vs bağlıyorum.
Benim ekran kartım özelliklerine baktığımda "ATI Mobility Radeon HD 3650 Max. 2302 MB grafik belleği "
Tam emin değilim netten buldum özelliklerini daha kesin bilen bir üye varsa da onay verirse sevinirim..
Umarım bu forumda ki değerli dostlar bana yardımcı olur.
Şimdiden Teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı ısınmadan GPU lehim atmıştır. Anakarta gömülü ise teknik serviste Reballing yaptırabilirsiniz. Ama bu işlem cihazı ileride tekrar aynı duruma sokabilir. Bu yüzden yeni bir cihaza geçmenizi öneririm.

Mikail teşekkür ederim. En son çare o sanırım
birde komple laptop söküp ekran kartı işlemcisini ısıtma yöntemini yapmamın bir faydası olur mu ,?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı