Toshiba Satellite C50D-B-127 Sürekli mavi ekran

Orhan YILDIZ 27

Centipat
Toshiba Satellite C50D-B-127 laptop'umun garantisi bitti. Sürekli mavi ekran geliyor idi şu aralar her başlatmaya geliyor. Hard diskimde arıza var bunun için öneriler bir SSD siparişi verdim. RAM'de düşük geliyor idi 8 GB bir RAM'de sipariş ettim. Bunları bekliyorum. Ayrıca termal macun ile işlemci macununu yenileceğim. Eğer sorun olmaz ise Fanlara zeytin yağı sürüp yağlama yapacağım (Makine yağı bulamadım) Ayrıca sorunlar nelerdir? Nasıl tespit edilir? Ona göre yapmam gerekenler konusunda tavsiyenizi
Bekliyorum.
Ayrıca ekran kartı sürücüsünü AMD sitesinden indirmeme rağmen ki bu sürücü kartı otomatik bulup ona göre Driver yüklüyor. Her başlatmam da ekrana 2. resimdeki uyarı geliyor.

WhatsApp Image 2020-08-14 at 17.24.44.jpeg

WhatsApp Image 2020-08-14 at 17.24.53.jpeg

Sipariş verdiğim ürünler
SSD
RAM

Fanlara zeytinyağı sürmeyin lütfen birkaç gün sonra tamamen bozulurlar. Onun dışında mavi ekran dosyalarını paylaşırsanız forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır. İlk önerilerden biri Driver'ları indirin ve DDU ile AMD driverlarını tamamen kaldırın. İnternet bağlantısını kesin ve Driver'ları kendiniz yükleyin.

Virtualbox kaldır ve diğer sanalaştırma yazılımlarını, Logitech sürücün güncel değilse güncelle güncel ise yazılımlarını kaldır.
360 AV'yi kaldır güncelse. Temp klasörlerini temizle veya CCleaner ile temizle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı