Toshiba Satellite C55D-A-14N Notebook Donup Kapanıyor

Emir25

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2014
Mesajlar
46
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Toshıba markalı notebook'umu alalı daha 1 ay bile olmadı 15 dakikada bir özellikle internete girince sıklaşıyor donuyor, daha sonra yeniden başlıyor bıktım artık bi çözüm önerilerinizi söylerseniz çok memnun olurum.

Bilgisayar Özellikleri Burda: Toshiba Satellite C55D-A-14N Notebook - Gold.com.tr
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce ram'i 8GB Yaptım şuana kadar bişe olmadı.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar hala donuyor bazen yeniden başlıyor. Mozilla kullanırken CPU'nun %40'ını kullanıyordu. Kaldırdım şimdi biraz rahatladı. Ama hala çözemedim. :'(
 
CodePaste.NET - Verdiğim satırları Hijackthis üzerinden işaretleyip fixleyiniz.

https://www.technopat.net/forum/guv...epair-ile-internet-baglanti-ayar-onarimi.html Tüm kutucukları işaretleyip "GO" diyiniz.

Downloads - SurfRight bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin.
Ardından tarama yapıp bulduklarını silin. Hitman Pro çok kısa sürede tarama yapar. Zararlı bulursa ekran görüntüsünü alıp buraya eklersen iyi olur.

Windows updateyi çalıştırıp varsa bir güncelleştirmeler, güncelleştirmeleri yükleyin. Sisteminizi yeniden başlatın.

Son haliyle kontrol edin, sorun devam etmekte mi ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı