Toshiba Satellite C660 İşlemci ve RAM değişir mi?

• Konuyu başlatan Soux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.333

Soux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Toshiba Satellite C660 bilgisayarına sahibim ve eski bir bilgisayar olduğundan parçalarını değiştirme niyetine girdim ekran kartı değiştirilmiyormuş galiba ancak işlemci ve RAM'ın değiştirilip değiştirilmediğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Aynı modelin bir sürü alt versiyonu mevcut hocam. İşlemci nedir? RAM de değişiyordur ama boşta slot varsa takılı olan RAM heba olmaz.

Aynı modelin bir sürü alt versiyonu mevcut hocam. İşlemci nedir? RAM de değişiyordur ama boşta slot varsa takılı olan RAM heba olmaz.
İşlemci i5 2410m 2.30 GPU
Kaç slot olduğuna nereden bakılabilir arkayı açmak mı gerekiyor ?

Merhaba arkadaşlar, Toshiba Satellite C660 bilgisayarına sahibim ve eski bir bilgisayar olduğundan parçalarını değiştirme niyetine girdim ekran kartı değiştirilmiyormuş galiba ancak işlemci ve RAM'ın değiştirilip değiştirilmediğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
1646241614590.png

Fotoğraftaki etiketten sizin cihazınızın arkasında da var. Yeşil kutucuk içindeki yazan yeri söyleyebilir misin? Tam model kodu lazım.

Eki Görüntüle 1320849
Fotoğraftaki etiketten sizin cihazınızın arkasında da var. Yeşil kutucuk içindeki yazan yeri söyleyebilir misin? Tam model kodu lazım.
Toshiba Satellite C660-1QH
CPU Z indirip bakabilirsin. İşlemci olarak i7 2. nesil takılabilir
CPU-Z indirip bakabilirsiniz hocam.
Memory nin Channel kısmı single ve şuan 4gb ram takılı maksimum 4 gb ram mi takılabilir ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı