Azerik1967
Femtopat
Daha fazla
Elimde eskiden kalma, 10-13 yıllık bir Toshiba Satellite C855-1TK var. Ortaokul öğrencisiyim, LGS'ye çalıştığım için bilgisayarı sık sık kullanıyorum.
Eskiden kalan bir bilgisayar olduğu için birkaç sekme art arda açınca bile donuyor. Bende SSD, RAM ve yeni batarya taktırmak istedim. Cihaz parçaları hakkında bir bilgim de yok maalesef ki. Birkaç videoya baktım, adamlar parçaları değiştirip bilgisayarı daha iyi yapıyorlardı vallahi. Bende yapayım diyordum da kara veremedim.
Düşündüğüm parçalar şunlardı:
Intel Core i5 3. nesil.
İntenso SATA 256 GB SSD. (başka bir marka da olur)
8 GB RAM (markasını vb. henüz bulamadım)
Yine de daha iyisini bulur muyum diye merak ediyorum. Verebileceğiniz başka tavsiyeleriniz var mı? Hangi parçayı kullanmalıyım?
Eskiden kalan bir bilgisayar olduğu için birkaç sekme art arda açınca bile donuyor. Bende SSD, RAM ve yeni batarya taktırmak istedim. Cihaz parçaları hakkında bir bilgim de yok maalesef ki. Birkaç videoya baktım, adamlar parçaları değiştirip bilgisayarı daha iyi yapıyorlardı vallahi. Bende yapayım diyordum da kara veremedim.
Düşündüğüm parçalar şunlardı:
Intel Core i5 3. nesil.
İntenso SATA 256 GB SSD. (başka bir marka da olur)
8 GB RAM (markasını vb. henüz bulamadım)
Yine de daha iyisini bulur muyum diye merak ediyorum. Verebileceğiniz başka tavsiyeleriniz var mı? Hangi parçayı kullanmalıyım?