Toshiba Satellite C855D-12E RTC Battery is Low hatası

• Konuyu başlatan byzaf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.874

byzaf

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Toshiba Satellite C855D-12E model bir laptop var, bunun BIOS pilini çıkarıp geri taktıktan sonra ekrana - RTC Battery is Low- - Press F2 Key to set Date/Time- diye uyarı geliyor ama işin enteresan kısmı klavyede sadece Num Lock tuşunun ışığı sürekli yanıyor ve klavyede hiçbir tuş işlem yapmıyor, harici USB klavyede denedim onlarda da herhangi bir tepki yok, USB portlara mouse, USB çoklayıcı vs takıyorum ışıkları yanıyor ama klavyelerde tepki yok, sonuç olarak bu ekranı geçemediğim için bir işlem yapamıyorum, nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Sistemi prizden çıkarın. Bataryayı sökün. BIOS pilini çıkarın. N'olur n'olmaz power tuşuna 10-15 kere basın. BIOS pilini ardından bataryayı takın ve çalıştırın. Belki işinize yarar.

Merhaba, elimde Toshiba Satellite C855D-12E model bir laptop var, bunun BIOS pilini çıkarıp geri taktıktan sonra ekrana - RTC Battery is Low- - Press F2 Key to set Date/Time- diye uyarı geliyor ama işin enteresan kısmı klavyede sadece Num Lock tuşunun ışığı sürekli yanıyor ve klavyede hiçbir tuş işlem yapmıyor, harici USB klavyede denedim onlarda da herhangi bir tepki yok, USB portlara mouse, USB çoklayıcı vs takıyorum ışıkları yanıyor ama klavyelerde tepki yok, sonuç olarak bu ekranı geçemediğim için bir işlem yapamıyorum, nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı