Toshiba Satellite Isınma Yüzünden FPS düşüşü

Samehada

Hectopat
Merhabalar PC bozuldu laptop geçtim fakat anlamadığım bir şekilde yük altında olmadan 70 80 90 derece sıcaklık yapıyor (CS:GO giriyorum ondan sonraki değerler 80 100) fan falan her şey açık 1.9 2.4 GHz'lerde denedim thorttle stopda fakat çözüm olmadı ısınma sorunu yüzünden sanırım oyun 120 FPS'den 20 FPS'lere düşüyor Turbo'yu da devre dışı bıraktım çözüm değil.

Sistem özellikleri:
Radeon R7 260M 2 GB VRAM + Intel Graphics 5500.
i7 5500'u 2.4GHz 4 çekirdekli.
8 GB RAM.
Not: Radeon ayarlarından açtım CS'yi etki etmedi fakat performansa baktığımda yükselip düşüyor sürekli nasıl kullanırım (Technopat'taki AMD konusuna baktım) bir de VRAM'i hiç kullanmıyor.

1 Veya 2 sene oldu yenilemedim zaten film izlemek için kullanıyordum.
uygun ekipmanım yok daha kolay bir çözüm varmı internette hepsini gördüm fakat vidaları bile açacak ekipman yok

Çoğu Toshiba bilgisayarda genel sorun maalesef. Isınıyorlar. Benim sistemim de Toshiba. P50-B-116 sistemi ilk aldığım zaman sadece Chrome'u açtığım zaman bile bilgisayar 60-70 dereceyi buluyordu.

Termal macun değiştirip fanı temizlemekten yapacak başka bir şey yok. Basit bir tornavida yardımıyla bilgisayarın arka kapağını açabilirsiniz.

Termal macun olarak da Arctic MX-4 2019 Edition öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı