Toshiba Satellite L50-B-27P Düşük Performans Sorunu

stifler99

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu laptopu alalı 1 hafta oldu. Üniversitedeki bölümümden dolayı çizim yapmam gerekiyor ve aynı zamanda oyun olarak da iyi performans sunduğu için aldım. Ama 2 ekran kartı var herhalde ondan bilmiyorum, 1000 TL'lik bir bilgisayarin açtigi oyunu aşırı kasmayla oynatiyor. 8 GB RAM var ne iştir çözemedım. Kımse nette yorum da yapmamış, iade de edemiyorum. Bırısı yardımcı olsun, bunu nasıl daha iyi performansa cıkarabilirim? Biktim arastirmaktan, servisini ariyorum telefonu açmıyor. Özellikleri bunlar, gercekten yeterli ama Metin2 bile kasmadan açamıyor. Bazen kilitleniyor ekran ve komple kapatıyor.
qwe.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun keşke forumda biraz araştırma yapıp alsaydınız. Konuya gelir olur isek tüm sürücüleri güncelleyin, Güç seçeneklerinden yüksek performansa alın ve oyun vb işlerinizi bilgisayar sarja takılı iken yapın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı