Toshiba Satellite L50-C-17K Intel® Core™ i7 5500U nasıldır?

Panoroma

Hectopat
Daha fazla  
Toshiba Satellite L50-C-17K Intel® Core™ i7 5500U 2,4 Ghz 15,6" 8 GB 1 TB Windows 8 Notebook.
Arkadaşlar ben bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Beni oyun için idare eder mi? En azından GTA 5'i açar mı düşük ayarlarda da olur.

İşlemci Modeli: Core™ i7
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 930M
Bellek: 8 GB 1600 Mhz

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcisi eski nesil bu fiyata bence skylake almalısın. 930m rahatlıkla oynatıcaktır ama bana kalırsa bu fiyata daha iyi bir laptop bulabilirsiniz.

Toshiba Satellite L50-C-17K Intel® Core™ i7 5500U 2,4 Ghz 15,6" 8 GB 1 TB Windows 8 Notebook.
Arkadaşlar ben bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Beni oyun için idare eder mi? En azından GTA 5'i açar mı düşük ayarlarda da olur.

İşlemci Modeli: Core™ i7
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 930M
Bellek: 8 GB 1600 Mhz
Aynı işlemciye sahip daha üst model ekran kartlı olan modeli p-50c yi kullanıyorum daha iyi laptoplar alabilirsiniz işlemcinin 5. nesil olduguna bakmayın U serisi işlemciler kötüdür oyun felan oynanacaksa tekrar düşünün derim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı