Toshiba Satellite L655 aşırı ısınma sorunu

eren karaoglan

Hectopat
Daha fazla  
Toshiba laptopa sahibim. Kullandıgımdan beri hep ısınma sorunu var defalarca kez termal macun yenilettim her yıl 40 50 lira cebimden gidiyordu. Her yeniletmeye gönderdiğimde tozunu da aldırdım fakat duyduguma göre her servis danın içini açıp fanı temizlemiyormus. Hep yüksek sıcaklıkları vardı. Notebook sogutucu aldım aldıgım soğutucu: INC-601GSMSX 7-17'' 6XFAN 2XUSB 6 KADEMELİ GAMİNG NOTEBOOK SOĞUTUCU

130 liraya aldım 12-14 derecelik bi düşüş sağladı ama işlemci 100 dereceye kadar çıkıyordu yani kısacası sadece kapanmasını önledi. Böyle daha zararlı oldugunu düşünüyorum. Yine termal macun yenilersem sogutucu ile birlikte daha uzun gider mi? Veya tamamen ısınma sorunu ortadan kalkar mı? Önerilerinizi bekliyorum. Her yıl bu paraları vermek gerçekten canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı model laptop çalıştığım yerde bir haftada sekiz kez bu ısınma sorunu yüzünden geldiğini görmüştüm. Cidden çok sorunlu laptoplar ve bakımını yapsan dahi seni sürekli yarı yolda bırakmaya yönelik şeyler yapıyor. Termal macun yeniler ve içini güzelce temizlersen sorununu kısmen çözebilirsin.

peki bu bilgisayarı son kez adam edip satsam ne kadar eder bi fikriniz var mı ? ve kalıcı olarak bi çözüm yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…