eren karaoglan
Hectopat
Daha fazla
Toshiba laptopa sahibim. Kullandıgımdan beri hep ısınma sorunu var defalarca kez termal macun yenilettim her yıl 40 50 lira cebimden gidiyordu. Her yeniletmeye gönderdiğimde tozunu da aldırdım fakat duyduguma göre her servis danın içini açıp fanı temizlemiyormus. Hep yüksek sıcaklıkları vardı. Notebook sogutucu aldım aldıgım soğutucu: INC-601GSMSX 7-17'' 6XFAN 2XUSB 6 KADEMELİ GAMİNG NOTEBOOK SOĞUTUCU
130 liraya aldım 12-14 derecelik bi düşüş sağladı ama işlemci 100 dereceye kadar çıkıyordu yani kısacası sadece kapanmasını önledi. Böyle daha zararlı oldugunu düşünüyorum. Yine termal macun yenilersem sogutucu ile birlikte daha uzun gider mi? Veya tamamen ısınma sorunu ortadan kalkar mı? Önerilerinizi bekliyorum. Her yıl bu paraları vermek gerçekten canımı sıkıyor.
130 liraya aldım 12-14 derecelik bi düşüş sağladı ama işlemci 100 dereceye kadar çıkıyordu yani kısacası sadece kapanmasını önledi. Böyle daha zararlı oldugunu düşünüyorum. Yine termal macun yenilersem sogutucu ile birlikte daha uzun gider mi? Veya tamamen ısınma sorunu ortadan kalkar mı? Önerilerinizi bekliyorum. Her yıl bu paraları vermek gerçekten canımı sıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: