Toshiba Satellite L855-14N Performans Sorunu

Emin12501

Hectopat
2012 yılında laptop almıştım, Toshiba Satellite L855-14N. Şu an performansı yerlerde. Bunu arttırmanın bir yolu var mıdır? Bilgisyarım daha fazla güncelleme kabul etmiyor. Ekran kartı değişilir mi? Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Driver Booster programını kullanarak tüm driverlarını kontrol et eğer günceller ise biraz kaliteden ödün verip performansa yükseltme gerekebilir.Windows sürümün nedir?

Öncelikle Driver Booster programını kullanarak tüm driverlarını kontrol et eğer günceller ise biraz kaliteden ödün verip performansa yükseltme gerekebilir.Windows sürümün nedir?

Driverleri kontrol etsem bir şey değişmez(daha önce de denedim) çünkü güncelleme varsa bile yaptıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve güncellemeyi iptal ediyor windows 10 pro kullanıyorum

Hepsini yaptım işimi gördü fakat uzun süreli olacağını düşünmüyorum. Oyun oynayan ve video çeken birisi olduğum için yeni bilgisayar almak şart olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı