Çözüldü Toshiba Satellite P50-A-14H Apple logosundan sonra gri ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
14
Yer
Dubai
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Toshiba 240
Ekran kartı
745M / HD4600M
Anakart
O.E.M
İşlemci
i7-4700MQ
Bir önceki konuda bahsettiğim cihaza kurmaya çalışıyorum hala; Toshiba Satellite P50-A-14H cihaz.
  • i7-4700MQ
  • 8 GB RAM
  • GT745m
  • 256 GB SSD
Install macOS Big Sur dedikten sonra Apple Logosu gelene kadar her şey düzgün devam ediyor. Logo geliyor, kısa bir süre sonra fareyle birlikte gri bir ekran çıkıyor ve orada kalıyor. İlerlemiyor.

IMG_20220215_202707.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekranda olan fare imleci hareket ediyor mu? EFI dosyanızı paylaşabilir misiniz?
Evet, ediyor. EFI dosyasını da paylaşayım.
@453482 buyurun hocam. OpenCore EFI klasörüm.
Çözdüm sorunu;

config olarak ayarladığım .plist dosyasında prev-lang:kbd olan yeri prev-lang:en-US:0 olarak değiştirdim. Sonrasında Clean NVRAM yapıp Install Big Sur dediğimde ilerledi, dil seçimi yaptım ve kurdum.
Bir önceki konuda bahsettiğim cihaza kurmaya çalışıyorum hala; Toshiba Satellite P50-A-14H cihaz.
  • i7-4700MQ
  • 8 GB RAM
  • GT745m
  • 256 GB SSD
Install macOS Big Sur dedikten sonra Apple Logosu gelene kadar her şey düzgün devam ediyor. Logo geliyor, kısa bir süre sonra fareyle birlikte gri bir ekran çıkıyor ve orada kalıyor. İlerlemiyor.

Eki Görüntüle 1306085

Evet, ediyor. EFI dosyasını da paylaşayım.
@453482 buyurun hocam. OpenCore EFI klasörüm.
Çözdüm sorunu;

config olarak ayarladığım .plist dosyasında prev-lang:kbd olan yeri prev-lang:en-US:0 olarak değiştirdim. Sonrasında Clean NVRAM yapıp Install Big Sur dediğimde ilerledi, dil seçimi yaptım ve kurdum.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı