Toshiba Satellite P50-C-11V cızırtı sesi ve donma sorunu

egemego

Decapat
Merhaba arkadaşlar,
Sorun şu ki bilgisayar hiçbir şey yapmazken bile belli belirsiz zamanlarda donuyor. Ara sıra ses geliyor ara sıra gelmiyor. Daha önce HDD'yi değiştirip sorun acaba onda mı diye denemiştim fakat sorun onda değilmiş. Ekran kartı driverlarım güncel fakat bazı driverlarım güncel mi değil mi bilmiyorum. Çünkü Intel driverlarımdan bir çoğu Toshiba tarafından kısıtlanmış (yani kendi sitesinden indirmemi istiyor fakat sitedeki sürümler eski). Sorun bilgisayarı aldığımdan beri var. Sorunun ısıdan olduğunu düşünmüyorum evet bilgisayar ısınıyor fakat yeni açtığımda bilgisayar sıcakken de yapıyor. Konu hakkında bilgili biri yardım edebilir mi?

Arkadaşlar mobildeyim, bi yazım hatası yapmışım düzenleyemedim yazıyı. Sıcakken oldugunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarı yeni açtığımda soğukken de yapıyor kullanmaya devam ettiğim süreçte sıcakken de.

Son düzenleme:
Cızırtı geliyorsa HDD'den geliyordur. HDD değişip düzeldiğini anlamazsın. Öncelikle içini temizleyip termal macunu yenileyin. Sonra HDD Tune programıyla error scan ve healt kısımları atın.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ses hoparlörden geliyor cihazın içinden değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…