Toshiba Satellite p855-33l ısınma sorunu

Deniz G.

Hectopat
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyun oynarken örnek oyun söylüyorum. CS:GO'da +130 fps alıyorum herşey yüksekte fakat 5dk sonra ekran kartı sıcaklığım 90 derece oluyor ve GPU core clock 624.4 mhz'den 204.4 mhz'ye düşüyor hiçbir ayar fark etmiyor bu arada lowada alsam ısınıyor yine 90 derece oluyor ve kasıyor şimdi ben bilgisayarı toshibanın servisine versem macun yeniletsem ve toz aldırtsam bu sorun ortadan kalkar mı?
NOT:garantim bitti ücretiyle vericeğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tecrüben varsa içini açıp temizlemeni ve termal macunu yenilemeni tavsiye ederim. Yüksek ihtimalle düzelir sorun en kötü ihtimal bunları yaptıktan sonra notebook soğutucu alman olacak. Servise geriksizce para vermeni tavsiye etmem.
 
Dizüstü sistemlerin fan ve soğutma bloğunun ızgarası kullanım ortamına göre 3-4 ayda bir temizlenmelidir. Muhtemelen ilk ihtimal soğutma sistemindeki birikintiler sebebiyle sağlıklı soğutma yapılamıyor. Eğer tecrübeniz yoksa serviste temizletmenizi öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı