ay_bulut Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 119 21 Ekim 2015 #1 Toshiba Sattallite L50-B-1NH Mac OS X uyumlumu usb den kurulum yapıyorum , masa üstüne ulaşıyorum fakat ekran kartı ,wifi ,ses,batarya kext olarak hangilerini yüklemem gerekiyor. Kurmak istediğim sistem OS X El Capitan MEGA
Toshiba Sattallite L50-B-1NH Mac OS X uyumlumu usb den kurulum yapıyorum , masa üstüne ulaşıyorum fakat ekran kartı ,wifi ,ses,batarya kext olarak hangilerini yüklemem gerekiyor. Kurmak istediğim sistem OS X El Capitan MEGA
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2015 #2 Ayrıntılı sistem bilgilerini paylaşın.
ay_bulut Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 119 21 Ekim 2015 #3 montezuma dedi: Ayrıntılı sistem bilgilerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Link ekledim ama , ayrıntılı değil galiba.
montezuma dedi: Ayrıntılı sistem bilgilerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Link ekledim ama , ayrıntılı değil galiba.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2015 #4 Kusura bakma görmemişim. El Capitan kurulumu yapabilirsin. Ses ve Ethernet sorunsuz tanıtırsın. Ekran kartın HD4400. Bunuda tanıtabilirsin. Ancak sorun yaşarsan aşağıda paylaştığım rehberi takip edersin. Wi-Fi Intel. Intel Wi-Fi OS X tarafından desteklenmiyor. USB Wi-Fi adaptör alacaksın yada PCIE Wi-Fi kartını değiştireceksin. OS X El Capitan RAW Kurulum İmajı Intel HD4200/HD4400/HD4600 için Yosemite Grafik Sorunu Çözümü Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat Test Edilmiş Hackintosh OS X Uyumlu USB WiFi Adaptörleri ... Hackintosh Wi-Fi Donanımları | Technopat Sosyal
Kusura bakma görmemişim. El Capitan kurulumu yapabilirsin. Ses ve Ethernet sorunsuz tanıtırsın. Ekran kartın HD4400. Bunuda tanıtabilirsin. Ancak sorun yaşarsan aşağıda paylaştığım rehberi takip edersin. Wi-Fi Intel. Intel Wi-Fi OS X tarafından desteklenmiyor. USB Wi-Fi adaptör alacaksın yada PCIE Wi-Fi kartını değiştireceksin. OS X El Capitan RAW Kurulum İmajı Intel HD4200/HD4400/HD4600 için Yosemite Grafik Sorunu Çözümü Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat Test Edilmiş Hackintosh OS X Uyumlu USB WiFi Adaptörleri ... Hackintosh Wi-Fi Donanımları | Technopat Sosyal