Birçok alt segment ürünün bellek modüllerini Toshiba üretiyor. Normal şartlarda güvenilir alınabilir derdim, ancak birkaç defa üst üste veri kaybı yaşattığı için alternatif ürünlere yönelmekte fayda var.
Performans olarak gayet başarılı ve kaliteli bir ürün. Benim gözümde elektronik parçalarda, ömür konusu %30 şans %70 kullanıma bağlıdır. İşin aslı Samsung'u gönül rahatlı ile alabilirsin. Aşağıdaki Samsung 860 EVO SATA SSD incelemesinede bir bakabilirsin. Samsung 860 EVO SATA SSD İncelemesi
Dostum, Samsung SSD konusunda bayağı iyidir, üzmez seni. Ben kullanıyorum bu modeli değil ama çok memnunum 1 yıl oldu sıfır sorun. Performansında en ufak bir düşüş yok. Recep abilerin kullandığı bir 860 Pro var konuyu bırakıyorum dayanıklılığını görebilirsin Ne Kadar Dayanacak? #5: Samsung 860 PRO Son Durumu - Technopat
Dostum, Samsung SSD konusunda bayağı iyidir, üzmez seni. Ben kullanıyorum bu modeli değil ama çok memnunum 1 yıl oldu sıfır sorun. Performansında en ufak bir düşüş yok. Recep abilerin kullandığı bir 860 Pro var konuyu bırakıyorum dayanıklılığını görebilirsin Ne Kadar Dayanacak? #5: Samsung 860 PRO Son Durumu - Technopat