Samotne Ciasteczka
Petapat
- Makaleler
- 10
Onun yerine bu SSD'yi öneririm.
Şimdilik önermemek daha mantıklı. Son zamanlarda bu SSD ile ilgili sağlık sorunu yaşayanları görmeye başladım.
@BerkeP SSD markasını hiç duymadım. Almayınız, önermiyorum.
Bu da TR200'ün bir diğer kılıfı, benzer sorun yaşanır. Aynı parçalar kullanılıyor.
TR200'ün başka bir çeşidi. Bu da alınmaz.Kioxia Exceria 240GB 555MB-540MB/s Sata3 2.5" 3D NAND SSD Fiyatı
Kioxia Exceria 240GB 555MB-540MB/s Sata3 2.5" 3D NAND SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yüksek sıcaklık sorunlu bir model. Bu da alınmaz. Sağlık sorunlarına rastlayanları da gördüm.Crucial BX500 bakılabilir.
Kâğıt üzerinde okuma yazma hızı yüksek olan her SSD alınsın o zaman.Bence alınır şimdi sipariş ediceğim hatta okuma yazma hızı bence iyi.
Alınmaz. Sağlık sorunlu bir model. Patriot burst öneririm.
Kingston A400 önerenler olmuş fakat şimdilik o da alınmaz, son zamanlarda bu modelde de sağlık sorunları çıktığına dair konular açılmaya başlandı.
TR200'ün başka bir çeşidi. Bu da alınmaz.
Yüksek sıcaklık sorunlu bir model. Bu da alınmaz. Sağlık sorunlarına rastlayanları da gördüm.
Kâğıt üzerinde okuma yazma hızı yüksek olan her SSD alınsın o zaman.
Okuma yazma hızları kalite kadar önemli değildir.
@Motionless IN White kullanıyor, yanlış hatırlamıyorsam oldukça memnundu. Ayrıca TBW değerinin bilinmesi ve internette belirtilen önemli bir sorun olmaması da kendisini F/P yapıyor diyebiliriz.Patriot markasını ilk defa görüyorum, pek güvenemedim açıkçası, uzun ömürlü müdür?
Fiyat/performans olarak bakılıyorsa kötü bir model değil, kronik sorunlu demek biraz saçma.
Kendim yüzlercesini satıyorum. Gelen geri dönüşlere de hakimim. Bahsettiğiniz şeylerin sorun olup olmadığıyla ilgili ispatlı bir şey yok. Sağlıktan dolayı elden giden veya ısınmadan dolayı bozulan bir BX500 görmedim. Hız da dediğim gibi SDRAM kaynaklı. Ha dersin ki SU630, TR200 modelleri kronik sorunlu evet arıza çıkardıklarını gördüm, BX500 için elinde pert olan veya olduğunu gördüğün biri varsa sunabilirsin. Araştırma değil de, biraz pratik de lazım. Malum çok bilgi kirliliği var.Crucial BX500, Okuma ve yazma - Sağlık sorunu
Arkadaşlar bazıların 1TB = %1 Düşüyor. Bende 500GB = %1 Düşüyor. Hız; Arkadaşlar Yazma hızı aşırı düşük. Okuma hızı ise 4K'da düşük. Bazı kişiler de aynı sorunu yaşıyorlar.donanimarsivi.com Crucial BX 500 SSD sağlığı %99'dan %98'e düştü
Crucial BX 500 adlı SSD'yi kullanıyorum. Sıcaklık boşta 30-40 arası yükte ise 50 derece oluyor. Bu sağlığın düşmesinin sebebi nedir? Sağlık resimleri altta. BX 500 sıcaklık sorunu ile meşhur fakat ben fazla ciddiye almadım. Kasa içi hava akışı güzel. SSD'yi alalı 1 ay oldu.www.technopat.net Crucial BX500 SSD sorunları
Crucial BX500 kullanıyorum ve sonuna kadar pişmanım! Benim de SSD'im 59 ile 60 derece oluyordu. Şu an onun ekran görüntüsünü bulamadım. Donanım arşivi forumda buna benzer başka kişiler tarafından da konular açıldı. Bu arada, Windows en az 25 saniyede açılıyor. Arkadaşlar, lütfen bu...www.technopat.net Örnek konular. Araştırılarak daha da bulunabilir.Crucial BX500 SSD sağlığı nasıl?
Crucial BX500 240GB SSD sağlık nasıl her şey göründüğü gibi.www.technopat.net
Her şeye kronik sorunlu diyip kestirilip atılmaya başlanmış, ilginç. Crucial BX500 serisi çokça satılan ve geri dönüşünün de oldukça az olduğunu söyleyebileceğim bir model.
Kendim Crucial BX500 960 GB modelini kullandım ve hız sorunu yaşadığım için iade ettim, onu söyleyebilirim. Bunun sebebi de ısınma değil DRAM'siz bir model olmasıydı. Fiyat/Performans olarak bakılıyorsa kötü bir model değil, kronik sorunlu demek biraz saçma. Isındığı ve çalıştığı sıcaklık aralığı bir SSD'de sorun yaşatmayacak türden. SSD'ler de artık Nvidia - Intel - AMD kapışmasına dönüşecek gibi.
Ayrıca fiyattan bağımsız bakıyorsan kesinlikle Samsung marka tavsiye ederim.
Kendim aldığım zaman ben de aynısını düşünüyordum. O zaman bu model pek yaygın değildi. Daha çok SU630/650 modelinin çok satıldığı dönemlerdi ve insanlar bir sürü sorun yaşıyordu. O yüzden yabancı forumlara kadar bakmıştım ancak 3-5 tane ısınma sorunu dışında bir şey göremediğimden kronik sorunlu değil diye almıştım. Benim aldığım model 80 derecelerde çalışıyordu. Bu yüzden iade edip Samsung 860 EVO almıştım. Ancak ondan sonra bile bir süre boyunca çok az kişide olduğu için muhtemelen kronik değidlir demiştim forumda.Kendim yüzlercesini satıyorum. Gelen geri dönüşlere de hakimim. Bahsettiğiniz şeylerin sorun olup olmadığıyla ilgili ispatlı bir şey yok. Sağlıktan dolayı elden giden veya ısınmadan dolayı bozulan bir BX500 görmedim. Hız da dediğim gibi SDRAM kaynaklı. Ha dersin ki SU630, TR200 modelleri kronik sorunlu evet arıza çıkardıklarını gördüm, BX500 için elinde pert olan veya olduğunu gördüğün biri varsa sunabilirsin. Araştırma değil de, biraz pratik de lazım. Malum çok bilgi kirliliği var.