Toshiba TR200 Firmware Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Xesstiano

Megapat
Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde olduğu gibi firmware update yapmak istiyorum fakat aşağıdaki ''Create'' butonu hiç bir türlü çalışmıyor. Nasıl yapacağım?

Ben mutlu haberi aldım. Değişim yapmışlar sizinde göndermenizi öneririm.

Vatan Bilgisayar'dan aldım. Ürün 3 haftalık iken yolladım. Arayın servisi bi görüşün. Ben hız ve healt ile sorun yazmıştım.

Vatan Bilgisayar'dan aldım. Ürün 3 haftalık iken yolladım. Arayın servisi bi görüşün. Ben hız ve healt ile sorun yazmıştım.
Bende Vatan Bilgisayardan aldım 6-7 ay oldu. Sağlık %85 ve şöyle bir sorun var mesela İnternet Download Manager ile 4-5 GB boyutunda dosya indirince son aşamada dosyalar birleştiriliyor kısmında bilgisayae kitleniyor ve disk kullanımj %100 oluyor indirme bitince yine 20 saniye falan yine %100 kalıp düzeliyor ve bu hep oluyor. Hız konusunda problem yok test ettiğimde 480 okuma 420 yazma hızlarınj görüyor.

Sadece hızlara bağlı değil SSD. Servise danış veya yabancı forumlara bak sonra gönder. Onarım yok zaten SSD'lerde direk değişim yapıyorlar sorunlu ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…